اتصال پانل های خورشیدی با هم یک روش ساده و موثر برای افزایش قابلیت های خورشیدی شماست. رفتن به سبز یک ایده عالی است و چون خورشید منبع انرژی نهایی ما است، استفاده از این انرژی برای تأمین خانه های ما مناسب است. همانطور که انرژی خورشیدی قابل دسترس تر می شود، صاحبان خانه بیشتر و بیشتر از پانل های خورشیدی فتوولتائیک خرید می کنند.
با این حال، این پانل های خورشیدی فتوولتائیک می تواند بسیار پرهزینه باشد، بنابراین در طول زمان خرید آنها کمک می کند تا هزینه های خود را گسترش دهند. اما مشکل پس از آن می شود که چگونه ما این پانل های اضافی خورشیدی را با هم به هم وصل کنیم تا ولتاژ و قدرت خروجی آنچه که در حال حاضر وجود دارد افزایش دهد.
ترفند در اینجا هنگام اتصال پانل های خورشیدی با هم این است که یک روش اتصال را انتخاب کنید که قرار است به بهترین شکل برای تنظیمات مورد نیاز برای شما مفید باشد. اتصال پانل های خورشیدی با هم می تواند به عنوان یک کار دشوار به نظر می رسد زمانی که شما برای اولین بار شروع به نگاهی به چگونگی انجام این کار، اما ترکیب چندین پانل خورشیدی با هم اندکی سخت نیست. پانل های خورشیدی سیم کشی در ترکیب های موازی یا سری به منظور ساخت آرایه های بزرگ، بخش مهمی از انرژی خورشیدی است که اغلب نادیده گرفته می شود و در عین حال کاملا ضروری است.
سه راه اساسی اما بسیار متفاوت برای اتصال پانل های خورشیدی وجود دارد و هر روش اتصال برای یک هدف خاص طراحی شده است. به عنوان مثال، برای تولید ولتاژ خروجی بیشتر یا تولید جریان بیشتر. پانل های خورشیدی می توانند در یک سری یا ترکیبی موازی به منظور افزایش ولتاژ یا آمپر جریان به ترتیب، یا می توانند با هم در هر دو سری و به موازات سیم کشی شوند، برای افزایش ولتاژ و خروجی جریان تولید یک آرایه با وضوح بالاتر.
این که آیا شما دو پانل خورشیدی را به هم متصل می کنید، تا زمانی که شما اصول اساسی چگونگی اتصال چندین پانل خورشیدی را با هم افزایش می دهید و چگونه هر کدام از این روش های سیم کشی کار می کنند، شما به راحتی می توانید تصمیم بگیرید که چگونه پانل های خود را به هم متصل کنید. پس از اتصال تمام پانل های خورشیدی به طور صحیح می تواند کارایی سیستم منظومه شمسی را تا حد زیادی بهبود بخشد.
اتصال پانل های خورشیدی در سری
اولین روش ما برای اتصال پانل های خورشیدی با هم است که به عنوان ” سیم کشی سری ” شناخته می شود. اتصال پانل های خورشیدی به صورت سری به منظور افزایش ولتاژ کل سیستم مورد استفاده قرار می گیرد. پانل های خورشیدی سری به طور کلی زمانی استفاده می شود که شما یک درگاه یا کنترل کننده شارژ وصل شده به شبکه دارید که نیازمند ۲۴ ولت یا بیشتر است. برای سیم سری از پانل ها با هم شما ترمینال مثبت را به ترمینال منفی هر پانل وصل می کنید تا زمانی که با یک اتصال مثبت و منفی تنها باقی بمانید.
پانل های خورشیدی در سریال، ولتاژهای تولید شده توسط هر پانل را جمع می کنند و ولتاژ خروجی کل آرایه را نشان می دهد.
پانل های خورشیدی در مجموعه ای از ویژگی های همان
در این روش ALL پانل های خورشیدی دارای همان نوع و امتیاز قدرت هستند. خروجی ولتاژ کل به مجموع خروجی ولتاژ هر پانل می رسد. با استفاده از پنل های ۶ ولت و ۳٫۰ آمپر همانطور که قبلا اشاره شد، می توانیم ببینیم وقتی که آنها در سری به یکدیگر متصل می شوند، آرایه ۱۸ ولت (۶ + ۶ + ۶) در ۳٫۰ آمپر یا ۵۴ وات (ولت و آمپر) تولید می کند.
در حال حاضر اجازه می دهیم اتصال پانل های خورشیدی را به صورت سری با ولتاژ های اسمی مختلف، اما با رتبه های فعلی یکسان.
پانل های خورشیدی در سری های مختلف ولتاژ
در این روش تمام پانل های خورشیدی از انواع مختلف و امتیاز قدرت هستند اما دارای رتبه فعلی رایج هستند. هنگامی که آنها در سری به هم متصل می شوند، آرایه ۲۱ ولت را با سرعت ۳٫۰ آمپر یا ۶۳ وات تولید می کند. مجددا فشار آمپر در ۳٫۰ آمپر باقی می ماند اما خروجی ولتاژ به ۲۱ ولت می رسد (۵ + ۷ + ۹).
در نهایت، اجازه می دهیم که پانل های خورشیدی را به طور سریال با ولتاژ اسمی کاملا متفاوت و رتبه های مختلف فعلی مقایسه کنیم.
پانل های خورشیدی در سری های مختلف جریان
در این روش تمام پانل های خورشیدی از انواع مختلف و امتیاز قدرت هستند. ولتاژ پنل های فردی همانند قبل، اضافه خواهد شد، اما این بار فشار آمپر محدود خواهد شد به مقدار کمترین پانل در رشته سری، در این مورد ۱ آمپر. سپس آرایه ۱۹ ولت (۳ + ۷ + ۹) را فقط با ۱٫۰ آمپر تولید خواهد کرد یا فقط ۱۹ وات از ۶۹ وات امکان پذیر است که باعث کاهش کارآیی آرایه ها می شود.
ما می بینیم که پنل خورشیدی با ولتاژ ۹ ولت ۵ آمپر، تنها یک پنجم یا ۲۰ درصد از حداکثر توان فعلی خود را کاهش می دهد و کارایی آن را کاهش می دهد و هزینه های خرید این پانل خورشیدی را از دست می دهد. اتصال پانل های خورشیدی به صورت سریال با امتیازهای فعلی مختلف فقط باید به طور موقت مورد استفاده قرار گیرد، زیرا پانل خورشیدی با کمترین توان فعلی، خروجی فعلی کل آرایه را تعیین می کند.
اتصال پانل های خورشیدی به صورت موازی
روش بعدی که ما در مورد اتصال پانل های خورشیدی با هم قرار می دهیم همان چیزی است که به عنوان ” سیم کشی موازی ” شناخته می شود. اتصال پانل های خورشیدی به صورت موازی به صورت همزمان برای افزایش جریان کلی سیستم مورد استفاده قرار می گیرد و معکوس اتصال سری است. با پانل های سیم کشی موازی، تمام پایانه های مثبت را با هم (مثبت به مثبت) و تمام ترمینال های منفی (منفی به منفی) وصل می کنید تا زمانی که با یک اتصال مثبت و منفی تنها برای اتصال به تنظیم کننده و باتری خود، باقی بمانید.
هنگامی که پانل های خورشیدی را به صورت موازی وصل می کنید، خروجی ولتاژ کل همانند همان پانل واحد است، اما جریان خروجی به صورت مجموع خروجی هر پانل به صورت نشان داده می شود.
پانل های خورشیدی در مواجهه با خصوصیات مشابه
در این روش ALL پانل های خورشیدی دارای همان نوع و امتیاز قدرت هستند. با استفاده از پنل های ۶ ولت و ۳٫۰ آمپر همانطور که در بالا اشاره شد خروجی کل پانل ها، هنگام اتصال به صورت همزمان، خروجی ولتاژ در ۶ ولت باقی می ماند، اما فشار آمپر به ۹ آمپر (۳ + ۳ + ۳) یا ۵۴ وات.
اما اگر پانل های خورشیدی که تازه به دست آمده اند غیر یکسان باشند، چه تاثیری روی دیگر پانل ها خواهد داشت. ما دیده ایم که جریانها با هم ترکیب می شوند، بنابراین هیچ مشکلی وجود ندارد، فقط زمانی که ولتاژ پنل یکسان است و ولتاژ خروجی ثابت باقی می ماند. نگاهی به اتصال پانل های خورشیدی به موازات ولتاژ های مختلف اسمی و رتبه های فعلی مختلف.
پانل های خورشیدی در مواجهه با ولتاژ و جریان های مختلف
در اینجا جریان موازی به همان صورت پیش می آید، اما ولتاژ به کمترین مقدار می رسد، در این حالت ۳ ولت. پانل های خورشیدی باید یک ولتاژ خروجی را به طور موازی مفید داشته باشند. اگر یک پانل دارای ولتاژ بالاتر باشد، جریان بار را به میزان ولتاژ خروجی آن به پانل ولتاژ پایین تحویل می دهد.
ما می بینیم که پنل خورشیدی با ولتاژ ۹ ولت ۵ آمپر، تنها با ولتاژ حداکثر ۳ ولت کار می کند، زیرا کارکرد آن تحت تاثیر پانل های کوچکتر قرار دارد، کارایی آن کاهش می یابد و هزینه های خرید این انرژی خورشیدی پانل اتصال پانل های خورشیدی به موازات با مقادیر مختلف ولتاژ توصیه نمی شود زیرا پانل خورشیدی با پایین ترین ولتاژ نامی خروجی ولتاژ کل آرایه را تعیین می کند.