سالهاست که بازار استفاده از دوربین مدار بسته در کشور ما رشد چشمگیری داشته است.هرروز رقیبان این بازار بزرگتر و بیشتر می شوند.لذا شرکت ها برای جذب مشتری بیشتر خدمات و فناوری های جدیدتر و متنوع تر را در اختیار مشتری ها قرار میدهند.شرکت ها با دو هدف کاهش هزینه و بهبود کیفیت اقدام به خلق نوآوری در بازار دوربین های مدار بسته می کنند تا علاوه بر پیشی گرفتن از رقبای خود با متنوع تر کردن گزینه های خرید محصولات و خدمات تعداد مشتری بیشتری هم جذب کنند.
یکی از افق های پیش روی بازار دوربین مدار بسته در سطح جهان و همگام با آن در ایران ؛ ترکیب انرژی های نو و دوربین های مدار بسته می باشد.باتوجه مصرف کم دوربین مدار بسته و نیاز به برق دائمی و غیر وابسته یکی از بهترین روش های پاسخگویی به توان لازم این سیستم ها از پنل خورشیدی است.
شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که چگونه می توانیم دوربین مدار بسته را با برق خورشیدی تغذیه کنیم؟
وسایلی که نیاز دارید:
- پنل خورشیدی به تعداد و آرایش لازم
- یک شارژ کنترلر خورشیدی
- یک باتری خورشیدی
- دوربین مدار بسته
فاکتورهایی که باید لحاظ کنید:
۱. تامین ولتاژ برق
۲. پشتیبانی باتری
۳. عوامل محیطی
۴. نصب
فاکتور ۱: تامین ولتاژ برق دوربین مداربسته خورشیدی
خیلی مهم است که ولتاژ تامین کننده باتری با دوربین یکی باشد. اگر یکی نباشند دوربین کار نخواهد کرد یا حتی خواهد سوخت.دوربینهای مداربسته با برق ۱۲ یا ۲۴ ولت راه اندازی میشوند. به طور مثال دوربین مداربسته ۱۲ ولت، نمی تواند از طریق باتری یا منبع قدرت ۲۴ ولت تامین شود.علاوه بر این، اگر بخواهید برق دوربین مداربسته Ac رو با یک باتری خورشیدی Dc تامین کنید به یک دستگاهی نیاز دارید که DC رو به AC تبدیل کند یا برعکس؛ که یک اینورتر این عمل رو انجام میدهد.
فاکتور ۲: پشتیبانی باتری
برق خارج از شبکهای که از پنلهای خورشیدی دریافت می کنید باید به اندازه کافی برای تامین برق دوربینها باشد مخصوصا در زمانهایی که آفتاب نیست یا ابری است یا بارانی. برق مصرفی دوربینهای مداربسته متفاوت هستند، مخصوصا دوربینهای امنیتی با قابلیتهای دید در شب و چرخش که نیازمند برق بیشتری هستند؛ بنابراین مطمئن شوید که پنلهای خورشیدی شما برای دوربینهای مدار بسته برق رو با یک سرعت منطقی تزریق کنند. همچنین مطمئن شوید که باتریهای خورشیدی شما هم قابلیت شارژ مجدد سریع رو داشته باشند و هم به اندازه کافی برق برای ضبط کردن و مانیتورینگ مداوم رو ذخیره کنند.
فاکتور ۳: عوامل محیطی
دوربین مدار بسته خورشیدی یا باتری شما در مکانهای باز قرار می گیرد که به ناچار در معرض عوامل محیطی قرار دارد مثل رطوبت، گرد و غبار یا رعدوبرق.اول از همه مطمئن شوید که دوربین مداربسته ضد آب انتخاب میکنید و از لوازم خورشیدی با جعبه ضد آب محافظت کنید؛ و مطمئن شوید که دوربین تمیز نگه داشته شود و از تارعنکبوت، ساس و مابقی حشرات دور بماند.
در بسیاری مواقع با مکان هایی مانند انبار، کارگاه، باغ و … که فاقد برق هستند، نیازمند تامین امنیت برای تجهیزات و سرمایه قرار گرفته در این مکان ها می باشند.
فاکتور ۴:نصب دوربین مداربسته خورشیدی
قرار گرفتن درست پنل خورشیدی وقتی بحث تولید انرژی می شود تفاوت ایجاد میکند. تلاش کنید پنل خورشیدی را روبروی خط استوا قرار بدید که می تواند در بهترین حالت در معرض نور خورشید قرار بگیرد به جای این که آنها را در سایه قرار دهید.بنا بر تجربه بهترین حالت قرار دادن پنلهای خورشیدی در جهت جنوب و انتخاب شیب ایده آل است و این اهمیت دارد که باتری شما قبل از سوییچ شدن به برق خورشیدی کاملا شارژ باشد.
برق خورشیدی به عنوان یک منبع جایگزین این روزها کلی مورد توجه قرار گرفته است و استحقاق این توجه را هم دارد.توانایی آن در تامین برق دوربین های نظارتی در مناطقی که کابل شبکه بسیار گران است یا بیش از اندازه پیچیده است استفاده از برق خورشیدی یک راه حل مورد علاقه است.